Om Designer Zoo


Designer Zoo er Danmarks største udbyder af dansk kunsthåndværk og design, der har eksisteret i København siden 1999. Vi er en designbutik og galleri i to etager med skiftende udstillinger og syv arbejdende værksteder.

I København har vi 1000 m2 butik og 400m2 værksteder. Vi har 7 arbejdende værksteder, og man kan fra vores butik få et kig ind i nogle af værkstederne hvor produkter fremstilles.

Vi byder på et yderst unikt og varieret udvalg af dansk design, kunsthåndværk og kunstprodukter, skabt af husets egne 7 designere og af 20-40 inviterede designere. Et dynamisk udstillingssted, der afspejler, hvad der rør sig i tiden.

I vores butik i København tillader pladsen at vi holder udstillinger med både kunst til væggen og udstillinger med unika kunsthåndværk og design. Bl.a. har vi de sidste mange år lagt hus til afgangsudstillingen fra Danmarks Designskoles glas og keramikafdeling. Og vi holder årligt 4-6 større og mindre udstillinger.

I 2010 åbnede vi en butik i Aarhus med base i Latinerkvarteret. Denne butik fungerer som butiksudsalg med det samme fine udvalg som i København. Butikken er indrettet i et af kvarterets byhuse, hvor der bl.a. er skabt en lille loungeafdeling bagerst i butikken, hvor vores bønneborde er udstillet. Da pladsen i Århus er begrænset, har vi valgt her at have udstillinger med grafik, tegning, maleri og fotokunst.

 Rotér venligst din enhed for bedste oplevelse