Om Designer Zoo


Designer Zoo er Danmarks største udbyder af dansk kunsthåndværk og design, der har eksisteret i København siden 1999. Vi er en designbutik og galleri i to etager med skiftende udstillinger og seks arbejdende værksteder.

I København har vi 1000 m2 butik og 400m2 værksteder. Vi har 6 arbejdende værksteder, og man kan fra vores butik få et kig ind i nogle af værkstederne hvor produkter fremstilles.

Vi byder på et yderst unikt og varieret udvalg af dansk design, kunsthåndværk og kunstprodukter, skabt af husets egne 6 designere og af ca. 80 inviterede designere. Et dynamisk udstillingssted, der afspejler, hvad der rør sig i tiden.

I vores butik i København tillader pladsen at vi holder udstillinger med både kunst til væggen og udstillinger med unika kunsthåndværk og design.

I 2010 åbnede vi en butik i Aarhus med base i Latinerkvarteret. Denne butik fungerer som butiksudsalg med det samme fine udvalg som i København. Butikken er indrettet i et af kvarterets byhuse, hvor der bl.a. er skabt en lille loungeafdeling bagerst i butikken, hvor vores bønneborde er udstillet. Da pladsen i Århus er begrænset, har vi valgt her at have udstillinger med grafik, tegning, maleri og fotokunst.

 Rotér venligst din enhed for bedste oplevelse